Om Oss

Vi som har denna sidan är själva personer som har jobbat och jobbar inom vården. Vi har studerat flera olika utbildningar och har idag olika yrkesroller inom vården. Denna sida är en oberoende guide om olika vårdutbildningar och allt är inte till 100 % källgranskat. En del av det är personliga åsikter och en del är fakta vi har tagit fram genom sajter som uu.se, studentum.se, utbildning.se och så vidare. Vi vill med denna sida ge er en översikt om vad det finns för utbildningar inom vården och vad du har för olika alternativ att välja mellan. Utöver att hitta fakta här eller på övriga sidor på internet, så kan du även få hjälp av en studievägledare eller en kontaktperson på arbetsförmedlingen.

Vi har även många funderingar kring vad regeringen kan göra för vården i stort och vad de kan göra för alla oss som jobbar inom vården. Vi vill inte höra att pengarna inte räcker eller att vårdplatserna är för få. Vi vill se en förändring. Om vårdpersonalen blir sjuka av stress och utmattning, vem finns då där för att ta hand om dem samt deras patienter?

Om du har några frågor om sidan eller det vi skriver är du varmt välkommen att kontakta oss, så svara vi så snart vi kan.